Unibet élő fogadás

Ronald Koeman széles mosollyal és jó okkal viselte. Nemcsak az első győzelmét követelte, mint Everton menedzsere, de talán sokkal fontosabb, hogy megerősítette, hogy vezető Unibet csapata Romelu Lukaku úgy döntött, hogy a Goodison Parkban marad.

A Koeman döntő beavatkozása volt ez a tipikusan hevesen vitatott meccset Tony Pulis West Bromjával fordította. Miután visszatért egy korai Gareth McAuley céljához, 10 perccel a félidő előtt hozta a játékba Lukaku-t.Everton a szünet előtt állt, és egy második Unibet élő fogadás felében tombolt, amit Gareth Barry fejlécében döntöttek, és Yannick Bolasie debütálójának csillogó jelmezét is bemutatta.

„Megerősíthetem, hogy Romelu a klubban marad” – mondta Koeman. – Tegnap reggel beszélt velem, és elmondta, hogy maga döntött arról, hogy legalább egy szezont Unibet tartson az Evertonban. Jó hír mindenkinek, és lehetséges, hogy új szerződést írhat alá.

Pulis a lábnyomán maradt a unibet bónusz mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, és megismételte a „10 nap” kifejezést. A West Brom és az új kínai tulajdonosok számára ez az átutalási ablakban maradt idő, hogy erősítsék a csapatot.

Az Everton új játékot indított a Spurs ellen egy új 3-4-3-as formációban. Az otthoni Unibet oldal gyorsan kihasználta az ismeretlenséget.A nyolcadik percben Salomón Rondón kényszerítette Ramiro Funes Mori-t egy ideges hátra, amely egyenesen a venezuelai irányba ment. Maarten Stekelenburg elfojtotta a lövést, de egy sarok rovására. Craig Gardner elfordította a labdát, Saido Berahino blokkolta a holland kapust, és a 36 éves McAuley a hátsó pozícióban volt, hogy Unibet Hungary folytassa az indiai nyarat és a fejlécet a hálóba vezesse. Facebook Twitter Pinterest Gareth McAuley több Everton védő fölé emelkedik, hogy megnyissa a pontozást. Fénykép: Jason Cairnduff / Reuters

Az Everton a birtoklás ellenőrzésével válaszolt, de nem támadott fenyegetést. Legnagyobb problémájuk a névleges No9, Gerard Deulofeu hatékony használata volt. A spanyolnak megvan a sebessége, hogy bajba kerüljön McAuley-vel és együtt, de West Brom túl mélyen ült Unibet ahhoz, hogy megváltoztassa.És amikor Ross Barkley és Kevin Mirallas rövid távú labdát találtak, küzdöttek.

10 percig még félidőben, Koeman Lukaku felé fordult. A belga, sok nyári transzfer spekuláció miatt még ebben a szezonban még nem játszott a Premier League-ben. Itt jött, és visszahelyezte James McCarthy szárnyát, és azonnal elkezdett hatást gyakorolni. Nemcsak McAuley-t és Jonas Olsson-t méltó fizikai ellenféllel látta el, engedte, hogy az Everton egy kényelmesebb 4-2-3-1-es formációba kerüljön. > „Taktikai változás volt” – megerősítette Koeman. „Három hátulról Unibet kezdtünk, és ha egy nullát lefelé haladsz, és még tovább mennek, igazán szükséged van egy célemberre, meg kell tenned a pályát.Ettől a pillanattól kezdve a domináns csapat unibet fogadás bónusz voltunk. A belsejében a bal oldali csatornába vitték a labdát, mintha lőni kezdett volna, hanem Barryhoz jött. Barry első menetét Barkley vette össze, aki újra megtalálta Mirallát, és a távoli posta lövése túl erős volt ahhoz, hogy Ben Foster ne maradjon ki. Reprodukciós cél volt.

Az Everton a második félidőben jött ki a blokkokból, Mirallas és a Unibet Magyar tizenéves teljes hátsó Mason Holgate miatt. Miután raboltotta Olsson-t a birtokában és hamisított, Mirallas szabadrúgást vállalt, amit a Funes Mori majdnem átalakított. Foster tágra tolta a labdát, de a következő sarok a Holgate-t nem jelezte a hátsó poszton.A Unibet tinédzser fúrta a lövést a gyepbe, de a labda a West Brom védőinek köré húzódott, és a rohamos Barry útjába, aki felemelte a fejlécet a közeli állomáson.

Pulis megpróbált visszatérni a játék, cserélve a szárnyas Unibet embereit, és Rickie Lambert-t adták hozzá. Lehet, hogy Lambert először megérintette, de nem érte el James McClean keresztjét. Közben Koeman képes volt felajánlani Bolasie-nak az Everton debütálását, és a Kongói Demokratikus Köztársaság egy csillogó oldalletöltést adott, és Lukakát felemelte egy-egy-egyre, akit el kellett volna eltemetnie, hogy a mérkőzésre reflektívebb eredményt kapjon. olvassa el a Crystal Palace-ot További információ